top of page

See You At Six Replay: MORGEN

Morgen, 10 maart om 18u, kan je 5 van de mooiste stoffen uit de vorige collecties van See You At Six bestellen bij Stoffe & Koffe. Vijf toppers, en hier kan je ze al bekijken:


Viscose Tropic Flowers Krijtblauw

De eerste stof is een prachtige lichtblauwe viscose met bladeren en bloemen. Een topper voor een mooie jumpsuit (voordat de vragen binnenstromen: het patroon van de jumpsuit op de foto's hierboven is de V1617 van Vogue Patterns) of een jurk of blouse. 

Canvas gabardine Habana Skylight blauw

Oh, wat is dit een topper. De populaire canvas met Frida Kahlo in een stralend kleurenpalet. Een stof om écht eens creatief mee aan de slag te gaan. 

Viscose Summer Flowers dooiergeel

Geel is echt zo'n ultieme lentekleur, en al helemaal als er schattige bloemetjes op staan. De Summer Flowers is een prachtige print, en met deze viscose kan je superveel kanten op. 

French terry Summer Flowers perzikroze

Zo'n romantisch stofje, deze perzikroze french terry met zomerse bloemen. Voor een toffe sweater, een zonnige jurk of iets helemaal anders: wat zou jij ermee maken? 

Viscose Oriental Garden gevel groen

Tot slot nog een fantastisch stofje: deze viscose met een oriëntaalse tuin als print is zoooooo mooi! Een heerlijk soepel stofje waarmee je stralende dingen kan naaien. 

Nog even aftellen, want op 10 maart vanaf 18u bestel je al deze stofjes online, en 11 maart vind je ze allemaal in de winkel.


En nog meer leuk nieuws: met de code REPLAY shop je van 10 maart tot 13 maart ALLE stoffen uit de vorige collecties met maar liefst 40% korting!!


Comments


bottom of page