top of page

HOW TO WEAR

Heb je een stof gezien waar je verliefd op bent, maar weet je niet goed hoe je hem moet combineren? Wij delen graag enkele tips!


 Deze keer willen we het hebben over deze groene viscose met verfstroken. Een prachtige stof, maar de kleurencombinatie kan je misschien afschrikken. Dat is helemaal niet nodig, want omdat er zo veel kleur in zit kan je veel verschillende kanten op gaan.

Hou je het graag neutraal, combineer de stof dan met aardetinten en herfstkleuren. Bruin is een perfecte kleur om met groen te combineren, en met een neutrale kleur temper je de kleurrijke stof en maak je je outfit casual. Draag bijvoorbeeld een jurk tot aan de knie in de groene viscose, met daarover een bruine vest of mantel, en een paar comfortabele bruine laarsjes.

Op zoek naar iets gewaagder? Kijk dan naar de kleuren die in de stof zitten. In dit geval zien we donkergroen, lichtgroen, geel, bruin en... roze! De combinatie groen en roze is misschien iets waar je niet meteen aan denkt, maar het geeft een ontzettend fris en vrolijk effect. Kies bijvoorbeeld om een maxi-jurk te dragen in de groene viscose, en draag een roze waistcoat en een paar beige chunky sneakers voor een hippe look.Comments


bottom of page