top of page

Hier zijn de eerste nieuwe stoffen voor de herfst!

Stilaan begint de herfst- en wintercollectie binnen te druppelen, en we hebben al twee pakketten aangekregen. We stellen je graag voor aan onze eerste stoffen uit de herfst- en wintercollectie van 2022.


 

Een mooie vest, trui of jas? Deze zebrastof is 50% wol, dus zal je heerlijk warm houden. De neutrale kleuren en print geven je kledingstuk een stijlvolle look.


Deze stof is langs de ene kant beige en langs de andere kant wit. Je kan zelf kiezen welke kant je gebruikt, en je kan zelfs een kledingstuk maken dat je langs twee kanten kan dragen. Of combineer de twee kanten door te contrasteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Een klassieker: vichy ruitjes. Deze punta-achtige stof leent zich perfect voor een blazer, een broek of een jurk. Er zit lekker veel stretch in voor ultiem comfort.


Zoek je een funky printje? Deze viscose met stretch heeft blauwe bollen die aan de jaren '70 doen denken. We love it!


Een heldere nacht, deze french terry doet ons denken aan onze vakantie in Kroatië. Tussen de bergen zagen we ontelbaar veel sterren!


Herfstig, maar toch fris. Een french terry met kleine, schattige boompjes. Leuk voor een sweater, een pyjama, ...


Deze tricot met regenboogjes is nu al een favoriet! Het is de klassieke pastelkleurige regenboog-trend, maar dan in mooie, warme herfstkleuren.


Matchend bij de tricot met regenbogen is deze tricot met regenbogen en boompjes. Combineer met elkaar of gebruik ze apart.


Deze nieuwe french terry met abstracte vormen doet je misschien denken aan een andere stof die een van onze bestsellers is, maar dit is de variant met blauw en roze. Supermooi!


Deze gebreide stof in diep donkergroen is keimooi voor een trui of een jurk, en het leuke is dat je hem langs twee kanten kan gebruiken.


Deze jacquard combineert camel, paars en roze, en dat is een kleurencombinatie waar je misschien niet meteen aan denkt bij de herfst. Maar toch ziet het er stijlvol en fris uit. Perfect voor een jasje, een vest of een trui.


Spons: lekker zacht en dus ideaal voor de komende seizoenen. Nu dus verkrijgbaar in een luxueuze groene tint.

bottom of page