top of page

FARRAH JURK + 20% korting op alle viscose

Deze periode - soms warm en zonnig, soms plots heel fris - is voor mij de ultieme laagjesperiode. Het is nog niet echt tijd voor dikke truien, maar ook niet meer voor t-shirts en korte rokjes. De Farrah jurk uit de nieuwste Fibre Mood zag er mij een ideaal laagjes-item uit. Gemakkelijk alleen te dragen, maar ook over of onder een ander kledingstuk. Vorige week was het nog lekker warm, dus dat was het ideale moment om de jurk op zich te dragen.
Ondertussen heb ik mijn Farrah jurk al een aantal keer gedragen. Ik combineerde hem al met een spencer en een trui met lange mouwen, maar deze keer droeg ik de jurk op zich, met mijn nieuwe laarzen.


De Farrah jurk is een blousejurk die wijd en flowy is, met een plooidetail op de schouders. Ik ben helemaal verliefd op deze jurk: hij is zo flatterend en valt prachtig. Volgens mij is deze jurk in bijna alle stofjes mooi, en hij is perfect te combineren.


De stof die ik koos voor de jurk is een prachtige satijngeweven viscose. De stof heeft een subtiele glans die de jurk een luxe uitstraling geeft. De print is een tweede troef van deze stof: een zachte bloemenprint in ecru, bruin en lichtblauw. Stijlvol!


Ik neem mezelf al een tijdje voor om geen schoenen meer te kopen (als je zou weten hoeveel paar schoenen er in mijn kleine appartement gepropt staan zou je van je stoel vallen) maar dat lijkt een moeilijkere opdracht dan ik dacht. Oeps! Deze laarzen kon ik gewoon niet weerstaan: ze zijn perfect. De juiste kleur, een stevige maar elegante hak, de hoogte van de laars, alles voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Ze zijn van London Rebel, en ik heb ze al met heel veel verschillende outfits gedragen. Oh, en ze zitten ook heel comfortabel!


Zin om zelf de Farrah jurk te naaien? Gebruik de code FARRAH voor 20% korting op alle viscose van Stoffe & Koffe tot en met 28 oktober!


Hoe zou jij de Farrah jurk combineren?Comments


bottom of page