top of page

DE MOOISTE STOFFEN VOOR DE FEESTEN

Wij zijn nu alvast helemaal klaar voor de feesten, want deze katoentjes met stijlvolle kerstprinten zijn echt fantastisch.


 


Kies voor een diepblauwe sterrennacht met deze donkerblauwe katoen met gouden sterretjes. Hij is ook verkrijgbaar in het rood en ecru, met een iets langere levertijd (3 tot 8 werkdagen)
Hou jij het liefst iets subtieler? Met deze donkergroene katoen met kleine gouden stipjes voeg je een dosis luxe toe aan je interieur, zonder overdreven te zijn! Deze stof is ook verkrijgbaar in ecru, grijs en rood, met een iets langere levertijd.
Zwart met goud, dat is zo'n stijlvolle combinatie! Kies voor deze zwarte katoen met gouden lichtjes, voor een sprankelende kersttafel!
Een frisse, lichte kersttafel? Dan kan je deze ecru katoen met sneeuwvlokjes kiezen! De gouden sneeuwvlokjes zorgen voor een feestelijk effect, terwijl de gebroken witte achtergrond zorgt voor frisheid. Ook verkrijgbaar in groen, grijs en rood, met een iets langere levertijd.
Rood, de ultieme kerstkleur. Ga all-out en creëer een warme sfeer met deze rode katoen met (veel) gouden sterretjes. Hij is ook verkrijgbaar in het grijs, groen en crème, met een iets langere levertijd.

Nog meer kerstige stoffen

Comments


bottom of page