top of page

Tricotstof online kopen

Als je graag tricotstof online wilt kopen, dan zit je goed in de webshop van Stoffe & Koffe uit Schoten. In onze gespecialiseerde stoffenwinkel vind je een ruim aanbod aan stoffen en fournituren voor al jouw naaiprojecten. Ontdek snel of wij over de stoffen beschikken die jij nodig hebt en plaats snel een bestelling.

Tricotstof online kopen en thuis laten leveren

Tricotstof online kopen, dat doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Tricot, verzamelnaam voor gebreide stoffen, heeft zijn naam te danken aan de rekbaarheid. Vanwege de elastische garens die zijn meegebreid, zijn de kledingstukken van tricot makkelijk rekbaar. Tricotstof is een kledingstof die meestal een samenstelling heeft van 95% katoen en 5% elastaan. Onze tricot bestaat uit een combinatie van elastaan met modal, viscose of katoen. Dankzij de breisteek heeft tricot meer rek en is het elastischer dan weefsel. Je kan de tricotstof online kopen in onze webshop per tien centimeter en deze gratis afhalen in onze winkel in Schoten. Laat je jouw bestelling liever thuis leveren? Dat kan! Bij een bestelling vanaf € 85 is dit zelfs gratis. Het loont dus zeker de moeite om meteen voldoende tricotsof of andere stoffen online te kopen.

Cursussen & cappuccino’s

Naast dat je in onze winkel advies op maat krijgt, word je er onder het genot van een drankje, koffie, cappuccino of heerlijke thee geïnspireerd door alles in de winkel, zoals onze nieuwe collectie van See You at Six. Wist je trouwens dat wij ook workshops en naaicursussen geven zodat je beter wordt in het maken van je eigen kleding?

Vraag ons om gedegen advies

Heb je vragen over de tricotstof die je bij ons online kunt kopen? Of heb je advies nodig over een ander product? Kom gerust langs of neem contact met ons op door te bellen naar +32 3666 80 66 of door een e-mail te sturen naar info@stoffe-koffe.be.

bottom of page