top of page

Stretchstof online kopen

Wil je stretchstof online kopen? Maar ben je benieuwd of deze geschikt is voor het naaien van jouw kledingstuk? Of wil je weten wat de kenmerken van de stretchstof zijn? Lees hieronder alle informatie.

Stretchstof online kopen vanwege zijn voordelige kenmerken

Stretchstof is een label dat aan veel stoffen wordt gehangen. Als de stof uitrekt, dan wordt het een stretchende stof genoemd. Stretchstoffen worden voornamelijk gemaakt van tricot, joggingstof, polyester en kantstoffen. Het wordt gebruikt als hobbystof, decoratiestof of als kledingstof. Bij stoffenwinkel Stoffe & Koffe heb je de mogelijkheid om stretchstof online te kopen via de webshop.

Inspiratie vinden

Wanneer je een kledingstuk wilt maken, kan het best lastig zijn om op leuke ideeën te komen. Gelukkig biedt een app zoals Pinterest tal van ideeën voor het maken van verschillende leuke, schattige tot prachtige kledingstukken, maar je kunt voor advies en inspiratie ook langsgaan bij Stoffe & Koffe voordat je de stretch stof of een rekbare tricotstof online gaat kopen. Ben je volledig nieuw in het maken van kleding? Dan hebben we goed nieuws, want met onze workshop leer je samen met een groepje leuke kledingstukken zelf maken.

Heb je vragen?

Je kunt bij ons altijd langskomen om iets te vragen of voor een lekker kopje koffie. Wij helpen je dan ook altijd graag verder met advies geven over het tot stand laten komen van een mooi kledingstuk. Bel naar +32 3666 80 66 of mail ons via info@stoffe-koffe.be.

bottom of page