top of page

Patroon mondmasker kind, man en vrouw + de beste stofjes


De mondmaskers. We zijn er nog niet meteen van af. Hoewel we ze zelf al heel lang beu zijn, proberen we er toch iets leuks van te maken door zelf onze mondmaskers te maken in onze favoriete stofjes.


Patroon

Er zijn verschillende manieren om een mondmasker te maken, de ene al wat moeilijker dan de andere. Via de knop hieronder vind je een simpel mondmaskerpatroon van Knip voor mannen, vrouwen en kinderen.


De juiste stof

Voor je mondmasker kies je een stof die licht genoeg is zodat je er goed door kan ademen, maar toch dik genoeg om voldoende bescherming te bieden. Kies liefst ook voor een stof van een natuurlijke vezel, dat is beter voor je huid. Ook gladde en zachte stofjes zijn perfect, want ze bieden comfort.


Kies daarom voor katoen, viscose, rayon, tencel of een satijn geweven stof.


Onze favorieten:
De extra's

Voor jouw mondmasker heb je niet veel nodig. Je stof en bijpassend garen, en dan enkel nog elastiek. Onze dunne elastiek kan je in het wit of in het zwart krijgen, en is speciaal gemaakt om comfortabel om de oren te zitten.

Als je graag de elastieken verstelt zodat je ze kan aanpassen aan jouw gezicht, kan je onze siliconen koordstoppertjes voor mondmaskers aan de elastieken zetten. Het is gemakkelijk aan te brengen, en je past de lengte van je elastieken aan door het stoppertje te verschuiven.
Heb jij al veel mondmaskers gemaakt?

Vergeet zeker niet om een foto van jouw masker naar ons te sturen via Instagram, Facebook of e-mail: info@stoffe-koffe.be

Comments


bottom of page