top of page

DE NAAILESSEN STAAN ONLINE

Schrijf je nu in voor de reeks naailessen die starten vanaf 22 maart. Leer naaien op je eigen tempo, en maak helemaal wat je wil.


 

De nieuwe reeks

De huidige reeks loopt op z'n einde, maar niet getreurd! Vanaf 22 maart start de nieuwe reeks. Je kan je vanaf nu inschrijven (en dat doe je best zo snel mogelijk, zodat jouw plekje gereserveerd is).


Er zijn een aantal dingen die veranderen komende reeks. Zo zal de naaicursus van dinsdagmiddag en woensdagmiddag deze reeks niet doorgaan. Je kan vanaf volgende reeks dus naailes volgen op dinsdagavond, woensdag-, donderdag-, en vrijdagvoormiddag, en vrijdagnamiddag.


We hebben besloten om twee lessen te laten vallen om het voor onszelf iets minder zwaar te maken. We willen zo flexibel mogelijk zijn, maar ondertussen gaf Els bijna op elk moment van de week een cursus, en dan bleef er net wat te weinig tijd over voor de andere aspecten (zelf dingen creëren, bestellingen van de webshop, nieuwe projecten, ... ). We hopen op jullie begrip voor deze beslissing, maar we zijn zeker dat we je kunnen helpen bij het vinden van het juiste plekje.
 

Enkele lessen

Wil je graag leren naaien, maar je wilt eens een les uitproberen? Je hebt een paar vragen of advies nodig, maar je wil geen 10 lessen ineens volgen? Dan kan je nog steeds bij ons terecht voor de enkele lessen.


De enkele lessen kunnen per les ingepland worden op de eerste woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag van elke maand. De les duurt 3 uur, je kan helemaal doen wat je wilt, en je kan ze zo vaak volgen als je wilt. Reserveer je plekje via de online tool hieronder, of stuur ons een berichtje, mail ons, kom langs in de winkel, ... 

Jongerencursus

Voor onze jongeren geven we nog steeds elke schoolvakantie een naaicursus. Vanaf 12 jaar ben je welkom om samen aan de slag te gaan en iets moois te maken. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 13u naaien we samen een tas, een rok, ...


Wil jij ook aan de slag met de naaimachine? Reserveer dan nu je plekje.
Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! Dat mag via al onze kanalen: Instagram, Facebook, mail, ons contactformulier, via telefoon, of kom eens langs in de winkel.Comments


bottom of page